İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Akşemsettin Ortaokulu

TARİHÇE

Okulumuz 2003-2004 Eğitim Öğretim yılı itibariyle öğrencileriyle buluşmaya başlamıştır. Okulumuz ismini şanlı tarihimizin büyük komutanı Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası olan ve aynı zamanda tıp, matematik, biyoloji, astronomi alanında çok önemli çalışmaları bulunan Akşemseddin'den almıştır. Okulumuzun müdürlüğünü eğitim öğretim hayatına başladığı yıl  Hüsamettin DEĞİRMENCİ yapmıştır. Daha sonraki yıllarda okulumuzda Zafer MİHMAR, Fatma Yurdanur SEVEN, Gürkan FIRAT, Bayram ÖZDOĞAN hocalarımız okul müdürlüğü yapmış olup 2014 Aralık ayından itibaren okul müdürümüz Murat KORKMAZ müdürlük görevini sürdürmektedir.  Okulumuz İlk ve Ortaokul olarak aynı binada sabahçı-öğlenci olarak eğitim vermeye devam etmektedir.

Yayın: 22.01.2021 - Güncelleme: 22.01.2021 11:51 - Görüntülenme: 1426